נועמה בלוק - בלוק עץ אישי עם תמונה

בלוק עץ עם תמונה

לכל אחד מאיתנו קורים אירועים בחיים אותם אנו רוצים לזכור ולא לשכוח. זכרונות טובים מלווים אותנו לאורך השנים ואין דבר שגורם לתחושת אושר יותר מאשר להנציח את הזכרונות הטובים משלל אירועי החיים.

יתרונות בלוק העץ עם התמונה

תמונות הן זכרונות מצולמים. בימינו, כבר כמעט ואין אלבומים פיזיים של תמונות. אנחנו מצלמים תמונות עם מכשיר הסלולרי ורוב הפעמים פשוט שוכחים את התמונות בגלרייה. יש כאלו שמקדישים זמן לסדר את הגלרייה לפי תאריכים ואירועים, אבל ביננו, למי יש זמן? כשמדפיסים תמונות הן עלולות להתקמט, להתיישן או ללכת לאיבוד בכל ים הניירת שיש לכולנו. היתרון שיש לבלוק עץ הוא בעיקר הזמן. הבלוק חזק, מעץ מלא, איכותי, יציב, נשמר לשנים ארוכות משום איכותו הגבוהה. הזכרון שלכם שמור לנצח.

מה איכות הבלוקים שלכם? בלוקי העץ שלנו עשויים עץ אורן מלא ואיכותי. העץ משוייף ומחוטא ובכך נשמר לאורך שנים. למה צריך תמונה טובה? כל תמונה שנשלחת אלינו עוברת בקרת איכות. אנחנו בודקים כל תמונה לפני שנשלחת להדפסה. האם היא חדה מספיק להדפסה, האם התאורה טובה. כל מה שאפשר לתקן, אנו מתקנים ללא כל עלות נוספת מצידכם בתוכנת הפוטושופ. במידה והתמונה ששלחתם ממש מטושטשת או לטעמנו לא תיראה מספיק טוב על הבלוק, אנחנו מיידעים אתכם ואז זה נתון לשיקולכם האם לשלוח תמונה חדשה או האם להשאיר את התמונה הזו. קרה ולקוחה שלחה תמונה מטושטשת יחסית שלה ושל אביה ז"ל. זו הייתה התמונה היחידה שהייתה לה איתו מימיו האחרונים. התמונה עברה עיבוד בפוטשופ של תאורה, הורדת צללים, חידוד, ריטוש קל ותיקון סימני הסריקה שעברה. הלקוחה קיבלה בלוק עץ עם תמונה ושל אביה היקר. זכרון עד שלעולם לא יעזוב. התמונות שלכם הן הזכרונות שלכם. כל זיכרון הוא עולם ומלואו עבורכם וכך גם אנחנו מתיייחסים לכל תמונה שנשלחת אלינו דרך האתר. כל תמונה היא בעלת חשיבות עליונה כאילו היא תמונה שלנו.

מהי תמונה טובה בעצם?

איך התמונות שלנו מודפסות? התמונות שלנו מודפסות במדפסת תרמית יוקרתית באיכות פרימיום. התמונה ‏ ‏מודפסת עם ניילון איכותי עליה מה ששומר על ‏הצבעים של התמונה לאורך שנים. הצבעים לא מקבלים, לא דובים ונשארים באותה איכות על בלוק העץ לאורך שנים. אנחנו מחשבים כל תמונה ותמונה כאילו היא שלנו. לכן דאגנו למדפסת מיצובישי יוקרתית שתשמור על התמונות שלכם, אז זכרונות שלכם כי זה הדבר הכי חשוב שיש.‏כל תמונה שלכם הזיכרון שלכם. כל זיכרון שלכם חשוב לנו. ולכן השקענו במדפסות, הבלוקים הכי איכותיים ויוקרתי עם שיש כדי שלכם תישאר חוויה מתוקה מהזיכרון שלכם נמצא על בלוק עץ. ‏‏את בלוקי עצים התמונה אפשר למקם על המזנון, לתלות על הקיר, לשים את זה על כל מדף או איפה שתרצו בעצם. הבלוקים מאוד חזקים, מאוד איכותיים, מאוד יציבים כך שלא משנה גם אם ‏ייפלו על הרצפה ‏הבלוקים תמיד נשארו יציבים וישמרו על התמונה שלכם.

‏איך לצלם את התמונה המושלמת

‏‏היום, רוב התמונות מצולמות לא מצלמת הפלאפון. שאנחנו יוצאים לטייל אנחנו כבר לא לוקחים איתנו מצלמה יקרה או מצלמה בכלל, לכל אחד מאיתנו יש את מכשיר הסלולרי שלו שהיום למזלנו מצויידים במצלמות ‏חצי מקצועית. מה שמאפשר לנו בעצם, לצלם תמונות באיכות ‏ורזולוציה מאוד גבוה ברמה שניתן להדפיס אותה והתמונה תצא חדה ומדויקת. ‏רצוי לצלם תמונות מה מצלמה האחורית של הטלפון ולא במצלמה הקידמית. המצלמה האחורית, ברוב מכשירים טלפונים, מצויינת בכמה עדשות‏: עדשות לרוחב, עדשות ‏זום וכו׳. המצלמה האחורית מאפשרת לנו לצלם ברזולוציה גבוהה יותר פיקסלים ברורים יותר מאשר המצלמה הקידמית. ‏המצלמה הקידמית עם מצלמה מצויינת לסלפי. אך איכותה לא משתווה למצלמה האחורית. ‏כדי שתצא לנו תמונה מצויינת גם על בלוק העץ, רצוי לצלם בצורה הבאה: 1. ‏לצלם את המצולם במרכז התמונה. ‏לפעמים אנחנו נותנים לצלם צילומי סלפי של כמה אנשים וקורה שחלק מהנשים נצמדים לשולים ובכך יש סכנה שהפנים יחתכו. בכדי שזה לא יקרה, יש לצלם מהמצלמה האחורית ולמקם את המצולם ככל האפשר במרכז התמונה. 2. ‏פוקוס. חדות זו מילת המפתח. ‏אנחנו רוצים שהתמונה שלנו שהיא בעצם הזיכרון שלנו תהיה הכי חדה שאפשר. ‏לכן שאתם מצלמים עם המצלמה האחורית, תלחצו עם האצבע בעדינות במרכז המסך. פעולה זו בעצם מבקשת את המצלמה על המצולם ‏וכך בעצם התמונה תצא חדה במקסימום. 3. ‏זום. לפעמים אנחנו רוצים לצלם משהו מקרוב. יש לנו נטיה להשתמש בזום המצלמה ‏. אם אנחנו רוצים לצלם קרוב, כדי שהתמונה תהיה חדה אנחנו צריכים להתקרב אל המצולם. פיזית. ‏ממש להתקרב אחורה וקדימה אפילו לצדדים. לחפש כל זווית שמתאימה לנו כדי שהתמונה תצא חדה. ‏כשמשתמשים בזום של המצלמה ‏בעצם מורידים את איכות התמונה. ‏את הזום בדרך כלל עושים בפלאפון ומקרבים למקסימום מבלי לזוז מהמקום. פעולה זו בעצם מורידה את איכות התמונה וגורמת לי להיות מטושטשת עם פיקסלים מאוד מאוד נמוכים. ‏לכן בפעם הבאה כשאתם רוצים לצלם מקרוב, פשוט התקרבו ובכך תרוויחו תמונה חדה ומפוקסת. 4. ‏אוהבים צילומים אומנותיים? חפשו את הזווית שלכם. נסו למקם את המצולם על גבעה גבוהה ותצלמו אותו מלמטה. ‏תנסו כל מיני שיטות צילום. זוויות זה אומנות. תנסה להתרחק, להתקרב, לצלם מהצד, לצלם מלמעלה או מלמטה או בעצם בכל זווית שבנראה לכם שהתמונות את זה קצת יותר מיוחדת עם עין האמנותית שלכם. 5. ‏תאורה. ‏אחד הדברים החשובים בצילום תמונה הוא בעצם התאורה. אם התאורה תהיה נמוכה מדיי התמונה קצת חשוך. אם התאורה תהיה גבוה מדי התמונה תצא שרופה. המשמעות של תמונה שרופה היא בעצם חלקים לבנים בתמונה. למשל אם לצלם בים בשעות הצהריים, ‏ונצלם מול השמש השמיים לא יצאו לנו כחולים בתמונה ‏אלה לבנים ללא צבע. זו בעצם המשמעות של שמים שרופים. ‏חלקים שרודפים בתמונה קשה לתקן ב-Photoshop ולפעמים אפילו בלתי אפשרי. בכדי להימנע מכך, רצו לצלם בשעות שהתאורה בהם לא קשה ‏(בוקר זריחה, אחר הצהריים לקראת ערב, שעת הזהב). נסו לדאוג שהתאורה לא תהיה על ‏הפנים של המצולם כדי שהבנים לא יהיו מוארים מדיי או שמצולם יצמצם עיניים והתמונה תצא לא הטבעית.